top of page

Specialer

4. EU-borgere

EU-borgeres rettigheder i Danmark

Er du fra et andet EU-land, men arbejder og/eller bor i Danmark, kan du have ret til nogen af de goder, det danske system tilbyder.

Vi kan, ud fra en beskrivelse af din konkrete situation, rådgive dig om dine rettigheder i Danmark.

Vi tilbyder rådgivning på dansk, engelsk og rumænsk.

EU-borgeres køb af fast ejendom i Danmark

Er du fra et andet EU-land, men bor fast i Danmark og vil gerne købe hus eller ejerlejlighed, tilbyder vi at udfærdige de erklæringer, der skal til, for at du kan købe fast ejendom i Danmark.

Vi sørger desuden for, under berigtigelsen af ejendomshandelen, at forklare dig hvad der sker under hele processen, således at du kan følge med i hvad der sker, og hvad du forpligter dig til, selvom du ikke tidligere har købt fast ejendom i Danmark og ikke er bekendt med det Danske system. 

Vi tilbyder rådgivning på dansk, engelsk og rumænsk.

Generel erhvervs- og familieretlig rådgivning til EU-borgere 

Vi tilbyder generel rådgivning på både det familieretlige og erhvervsretlige område, målrettet mod EU-borgere.

Vores rådgivning har det fokus, at du ikke er bekendt med det danske system, har brug for at få en grundig forklaring på, hvad der gør sig gældende i din sag, eventuelt på et andet sprog end dansk.

På det familieretlige område tilbyder vi for eksempel rådgivning om testamente og arv, med henblik på at arven efter dig er sikret, uanset om du bliver i Danmark, eller bosætter dig i et andet EU-land.

Har du startet selvstændig erhvervsvirksomhed i Danmark, kan vi rådgive dig om, hvordan du kan sørge for, at dit firma opfylder de danske lovkrav med hensyn til forsikring, ansættelseskontrakter, skattebetaling m.v. 

Vi tilbyder rådgivning på dansk, engelsk og rumænsk.

bottom of page